Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Методично-консультативне онлайн-навчання керівників у сфері культури2023.12.20 14:55

 Відповідно до плану роботи Департаменту культури, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації на грудень 2023 року та з метою підвищення кваліфікації, удосконалення організаційно-методичного керівництва клубними установами, обміну досвідом, 20 грудня 2023 року відбулося обласне методично-консультативне онлайн-навчання керівників структурних підрозділів у сфері культури райдержадміністрацій, виконкомів сільських, селищних, міських рад територіальних громад «Про підготовку до здачі звітів за 2023 рік». 
  Онлайн-навчання відкрила т.в.о. директора Обласного науково-методичного центру культури Любов Рожнова. 
  Про підготовку документів до здачі звітності щодо роботи клубних закладів територіальних громад області та складання звітності за формою 7-НК проінформувала учасників навчання провідний методист Центру Юлія Приймачук. 
  Завідувачка відділу аматорського мистецтва та народної творчості Олена Мартинович розповіла про особливості звітності щодо розвитку аматорського мистецтва та нематеріальної культурної спадщини. 
 Присутні на методично-консультативному онлайн-навчанні мали можливість задати питання, які стосуються підготовки річного звіту.






 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"