Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Cемінар-практикум керівників структурних підрозділів у сфері культури2023.11.16 12:02

 15 листопада 2023 року відбувся онлайн семінар-практикум керівників структурних підрозділів у сфері культури райдержадміністрацій, виконкомів сільських, селищних, міських рад територіальних громад. 
 Модератором зустрічі була т.в.о. директора Обласного науково-методичного центру культури Любов Рожнова. 
 Розпочався семінар-практикум з виступу заступника директора Департаменту, начальника управління культури Волинської обласної державної адміністрації Тетяни Дудар. 
 Питання «Культура під час війни. Пріоритети і можливості» висвітлив регіональний представник Українського центру культурних досліджень у Львівській, Волинській, Чернівецькій, Івано-Франківській областях, громадсько-культурний діяч Ігор Гармаш. 
 Про призначення та функціонування базової мережі клубних закладів, координацію процесів духовного та культурного розвитку розповідала керівник Центру культури Любов Рожнова.  Провідний методист Обласного науково-методичного центр культури Юлія Приймачук виступила з темою «Клубні установи – важливий публічний просвітницький простір. Збереження, впорядкування мережі клубних закладів у територіальних громадах області». 
 Про вивчення, дослідження та охорону нематеріальної культурної спадщини і важливі процеси формування національної культури та духовності розповідав Віталій Клімчук – заступник директора Обласного науково-методичного центру культури. 
 Завідувачка відділом аматорського мистецтва та народної творчості Олена Мартинович висвітлила питання «Збереження і популяризація народної творчості. Участь аматорських колективів та окремих виконавців у всеукраїнських та обласних мистецьких заходах, конкурсах та фестивалях». 
 Загалом семінар дав можливість у професійному колі поспілкуватися та обговорити питання подальшої роботи, разом намітити шляхи дієвої співпраці. 
 Організатори семінару-практикуму – Обласний науково-методичний центр культури, Департамент культури, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації.











 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"