Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Відбулася обласна нарада за участі директорів мистецьких шкіл територіальних громад області2023.09.14 16:36

 14 вересня 2023 року в приміщенні Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського Волинської обласної ради відбулася обласна нарада за участі директорів мистецьких шкіл територіальних громад області. На нараді були присутні 37 представників з 35 мистецьких шкіл області. Нараду відкрив директор Департаменту культури, молоді та спорту обласної державної адміністрації Олександр Хвіщук. У своєму виступі Олександр Віталійович розповів про те, які завдання стоять перед керівниками закладів позашкільної освіти області та наголосив на якісній комунікації між Департаментом та мистецькими школами Волині. 
 Т.в.о. директора Обласного науково-методичного центру культури Любов Рожнова проаналізувала роботу мистецьких шкіл Волині за попередній навчальний рік. Окрім того, під час її виступу були обговорені зміни до Положення про атестацію педагогічних працівників, робота за сумісництвом, інші питання щодо розвитку мистецької освіти. Директор КЗ «Луцька музична школа №2» Ігор Павлик розповів про важливі аспекти переходу на нові освітні програми та їх використання у мистецькій освіті. Про підсумки вступних випробувань і прийом студентів у Волинський фаховий коледж культури і мистецтв розповів його директор Тарас Войтович. 
 Досвідом роботи своїх мистецьких шкіл поділилися: директор Володимирської дитячої художньої школи імені Миколи Рокицького Катерина Юрчук, директор Ківерцівської дитячої музичної школи Валентин Окапінський та директор Любомльської дитячої музичної школи Лариса Богачевська. 
 Яскраву крапку в проведенні наради поставили студенти Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського Волинської обласної ради, у виконанні яких прозвучала цікава концертна програма для всіх присутніх. 
 Проведення обласної наради-семінару сприяло обміну досвідом керівників мистецьких шкіл територіальних громад області, обговоренню важливих питань в мистецькій освіті та шляхів вирішення нових завдань у 2023-2024 навчальному році.













 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"