Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Обласний семінар викладачів народних інструментів2021.12.20 14:11

 

17 грудня 2021 року на базі Волинського фахового коледжу культури та мистецтв імені І. Ф. Стравінського Волинської обласної ради відбувся обласний семінар викладачів народних інструментів (етнодухові інструменти).

Під час семінару було прослухано методичні доповіді на такі теми: «Різновиди етнодухових інструментів» (Білінець Т. Ю., викладач Княгининівської ШМ), «Створення репертуару для сопілки в ІІ половині ХХ століття» (Ольховий П. С., викладач Луцької МШ №3). Крім того, викладач-методист ВФККМ імені І. Ф. Стравінського Волинської обласної ради Юрій Фокшей провів огляд нової нотної літератури для сопілки. Також у семінарі брала участь голова предметно-циклової комісії народних інструментів Волинського фахового коледжу культури та мистецтв імені І. Ф. Стравінського Волинської обласної ради Валентина Милогородська. Високу виконавську майстерність, різноманітність репертуару і ансамблеву злагодженість продемонстрував ансамбль сопілкарів коледжу (керівник Юрій Фокшей). Семінар відбувся на належному організаційно-методичному рівні, містив актуальну, змістовну і корисну інформацію для використання у подальшій роботі, сприяв обміну педагогічним досвідом викладачів класу етнодухових інструментів.

Організатори – управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації та Обласний науково-методичний центр культури. 












 

 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"