Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Обласний дистанційний семінар з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва2021.11.26 15:50

26 листопада 2021 року Обласним науково-методичним центром культури, з метою обміну досвідом та підвищення методичного рівня роботи викладачів мистецьких шкіл було проведено, на платформі ZOOM, обласний дистанційний семінар з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, в якому брали участь 46 викладачів.

Із вступним словом до присутніх звернулася директор Обласного науково-методичного центру культури Любов Рожнова, ознайомила учасників з планом роботи семінару. Виступила Ольга Кучма, викладач історії мистецтвознавства Луцької художньої школи, художниця декоративно-ужиткового мистецтва, живописець, майстриня писанкарства, членкиня Національної спілки художників України з доповіддю на тему: «Творчість Марії Приймаченко в контексті вивчення історії мистецтв "Щоб сонце світило всім"».

Заступник директора з навчальної роботи, старший викладач з образотворчого мистецтва Луцької дитячої художньої школи висвітлила тему «Черпаний папір» в композиції учнів старших класів художньої школи. Методичні рекомендації щодо завдання роботи в матеріалі».

Про «Основи комп’ютерної графіки. Поняття предмету та його необхідність у сьогоденні»» розповіла викладач Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені І. Ф. Стравінського Волинської обласної ради Юлія Лопанова.

Христина Гнатюк, провідний методист з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Обласного науково-методичного центру культури, ознайомила викладачів з «Умовами проведення Обласного конкурсу творчих робіт "Йде до діток Миколай"; надала інформаційно-методичні рекомендації щодо проведення обласних конкурсів з образотворчого та декоративно прикладного мистецтва у 2022 році. По завершенню семінару відбулося обговорення та підбиття підсумків. Організатори семінару рекомендували його учасникам, в навчальному процесі шкіл, надавати перевагу саме традиційним технікам притаманним Волині й Поліссю та бути активними учасниками обласних конкурсів із образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

Щиро дякуємо дирекції Луцької художньої школи та Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені І. Ф. Стравінського Волинської обласної ради, педагогам за підготовку та проведення обласного дистанційного семінару.

 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"