Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Ветеранський фестиваль у Липинах2019.05.08 11:03

У фестивалі брали участь 17 вокально-хорових колективів та 8 виконавців розмовного жанру. Всього понад 300 учасників.

         Учасників мистецького свята привітали: заступник начальника управління культури, з питань релігій та національностей обласної державної адміністрації Віталій Стрільчук, голова Липинської сільської ради Богдан Гусак, директор Обласного науково-методичного центру культури Любов Рожнова.

Щиро дякував колективам голова журі, директор, художній керівник заслуженого народного ансамблю пісні і танцю України «Колос», народний артист України Олександр Огородник. Він  відзначив їх вагомий внесок у розвиток вокально-хорового мистецтва, популяризацію патріотичної пісні, вручив дипломи управління культури облдержадміністрації.

          На фестивалі панувала своєрідна атмосфера радісних емоцій, пов’язаних із незабутнім святом Перемоги, яку відвоювали для нас попередні покоління в ім’я миру на землі, яку і до тепер у тяжкій  боротьбі захищають  воїни на Сході, аби наша держава була незалежною, могутньою та процвітаючою європейською країною. 

          Організатор фестивалю – Обласний науково-методичний центр культури за фінансової підтримки управління культури облдержадміністрації, за сприяння Липинської об’єднаної територіальної громади, особисто голови Липинської сільської ради Гусака Богдана Петровича.








 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"