Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Обласний конкурс писанки «Великоднє диво»2019.03.13 10:43

І. Загальні положення

1.1. Обласний конкурс писанки «Великоднє диво» серед учнів дитячих художніх шкіл, художніх відділів музичних шкіл, шкіл мистецтв області проводиться управлінням культури, з питань релігій та національностей Волинської обласної державної адміністрації, Обласним науково-методичним центром культури (далі – Конкурс).

ІІ. Мета Конкурсу-акції

2.1. Залучення дітей до системи культурних і духовних цінностей, історичної спадщини українського народу та традицій національної культури. Сприяння розвитку писанкарства на Волині, дослідження великодньої звичаєвості, обміну досвідом, заохочення до подальшого професійного та творчого зростання учасників Конкурсу.
2.2. Основними завданнями конкурсу є: - популяризація образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, розвиток творчої активності учнів у відродженні народних ремесел та традицій; - виявлення найбільш обдарованих дітей серед учнів дитячих художніх шкіл, художніх відділів музичних шкіл, шкіл мистецтв області, художніх студій з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва;
ІІІ. Учасники конкурсу
3.1. У Конкурсі беруть участь учні дитячих художніх шкіл, художніх відділів музичних шкіл, шкіл мистецтв області у трьох номінаціях: Образотворче мистецтво; Декоративно-прикладне мистецтво; Писанкарство (писанки, крашанки, мальованки, травленки, крапанки, дряпанки). 3.2. Вікові категорії
І категорія – 7-9 років (включно);
 ІІ категорія – 10-11 років (включно);
 ІІІ категорія – 12-13 років (включно);
 ІV категорія ¬– 14-17 років(включно).

ІV. Умови проведення конкурсу
4.1. Конкурс проводиться у два тури І тур (відбірковий) – до 10 квітня 2019 року у початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах області. ІІ тур (заключний) – 18 квітня 2019 року у приміщенні Обласного науково-методичного центру культури.
4.2. Заявки (згідно з додатком) на участь у ІІ турі (заключному) Конкурсу та звіти про І тур (регіональний) подаються до 14 квітня 2019 року за адресою: Обласний науково-методичний центр культури, 43025, м. Луцьк, вул. П’ятницька гірка, 16.
Контактні телефони: 72-81-01, E-mail: nmckv@ukr.net
   У заявці та на зворотній стороні роботи необхідно чітко вказати: назву роботи; прізвище, ім’я, по-батькові учасника (повністю); день, місяць і рік народження учасника; домашню адресу та номер телефону учасника; навчальний заклад учасника; клас (курс) учасника мистецького закладу; прізвище, ім’я, по-батькові викладача (вчителя, керівника студії тощо), контактні телефони.
    Учасник подає 2-3 писанки (виготовлені на видутому яйці чи дерев’яних заготовках) на конкурс, обов’язковим є наявність стрічки для підвішування.

V. Журі конкурсу
 5.1. Голова журі І (відбіркового) туру – директор дитячою художньої школи, школи мистецтв, члени журі – викладачі образотворчих дисциплін.
5.2. Для оцінювання робіт учасників ІІ туру (заключного) створюється журі, до складу якого входять фахівці області з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

VІ. Нагородження учасників

6.1. Переможцями є конкурсанти, які зайняли І, ІІ, ІІІ місця у Конкурсі.
6.2. Переможці нагороджуються дипломами управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації.

Додаток
до Умов проведення
обласного конкурсу писанки «Великоднє диво»
 серед учнів дитячих художніх шкіл,
художніх відділів музичних шкіл,
шкіл мистецтв області (4.2)



 
 Прізвище,
 ім’я, по батькові
учасника (повністю)
Дата народження,
домашня адреса,
 номер телефону

 

Назва

закладу, клас
 Номінація  Назва роботи Прізвище, м’я, по батькові викладача, контактний телефон
 1      
           
2     
           
3     
           

«___»________20___р.                          __________Підпис

 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"