Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Семінар директорів РБК Волині2016.04.19 10:29

На семінар-практикум були запрошені – начальник відділу культури і мистецтв управління культури облдержадміністрації М. Назаревич, начальник відділу управління держпраці ОДА Н. Киричук, експерти Офісу реформ у Волинській області Анатолій Пархомюк, Василь Гром, Олена Кузьмич.

Під час зустрічі учасники семінару мали можливість поставити  фахівцям запитання, що стосуються трудового законодавства, проблем та перспектив функціонування клубних установ галузі культури в умовах децентралізації й отримати кваліфіковані відповіді.

Директор Любов Рожнова ознайомила керівників клубних установ області з діяльністю Центру в 2016 році: підготовкою і проведенням І (регіонального) етапу Всесоюзного огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості, організації мистецьких заходів з відзначення Року Лесі Українки на Волині, 160-ї річниці від дня народження Івана Франка, акцентувавши увагу на проведенні творчих звітів аматорських колективів та окремих виконавців районів і міст області, присвячених 25-й річниці Незалежності України.

 У допомогу районним методичним центрам відділи аматорського мистецтва, культурно-просвітницької роботи ОНМЦК підготували орієнтовні сценарії, інформаційно-довідкові й методичні матеріали щодо проведення  зазначених вище заходів.

По завершенню семінару-практикуму всі учасники взяли участь у вечорі, присвяченому світлій пам’яті начальника управління культури ОДА в 2003-2014 роках Володимира Лисюка, що його організували управління культури облдержадміністрації, Обласний науково-методичний центр культури.




 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"