Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Вечір Пам’яті Володимира Лисюка2016.04.15 09:45

 Вечір було організовано управлінням культури облдержадміністрації, Обласним науково-методичним центром культури Волині.
 Одержимий і самовідданий у праці, людяний та щирий, свої фахові знання, мудрість і життєвий досвід майже 40 років Володимир Леонтійович сповна віддавав улюбленій професії, зумів багато зробити для становлення та розбудови галузі культури, розквіту професійного й аматорського мистецтва Волині. Багата душею і чуйна людина, доброзичливий керівник, він виховав не одне творче покоління, давав дорогу талановитій молоді, підтримував її, умів достойно шанувати старших. Перебуваючи на заслуженому відпочинку, був наставником та добрим порадником нинішнього покоління працівників культури.

 Про це говорили зі сцени друзі, колеги та соратники Володимира Лисюка – Товій Рівець, Данило Поштарук, Олександр Огороднік, Олександр Курилюк, Ніна Горик, Зоя Навроцька, Валерій Дмитрук, Тетяна Матящук, Євгенія Сидорчук та інші.
 Душевні спогади учасників вечора підсилювали виступи камерного оркестру Волинської обласної філармонії "Кантабіле", Волинського народного хору, оркестр народних інструментів Камінь Каширської ДМШ та фольклорний гурт "Поліські веретена" (К.Каширський РБК).
 Ведучі вечора Лариса Мікоян та Ігор Гончарук щиро подякували переповненому залу театру за пошанування пам’яті видатного краянина, що служив вірою і правдою галузі культури Волині.  
 
* * *

 Володимир Леонтійович Лисюк народився 3 квітня 1953 року у м. Ковелі Волинської області. У 1975 році закінчив Київський державний інститут культури імені О. Є. Корнійчука.
Трудову діяльність розпочав на посаді старшого інспектора по клубах Волинського обласного управління культури у серпні 1975 року, туди ж повернувся після строкової служби в лавах Радянської армії. З лютого 1980-го по січень 1983 року працював директором обласних курсів підготовки культурно-освітніх працівників, а в січні–травні 1983-го – заступником директора Волинського обласного театру ляльок. Після роботи в театрі 20 років був заступником начальника Волинського обласного управління культури, а з серпня 2003-го по квітень 2014 року очолював управління культури Волинської облдержадміністрації.
 
 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"