Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Волинський Обласний науково-методичний центр культури відзначив ювілей2015.03.20 13:03

Привітати ювілярів з нагоди почесної дати завітали представники обласної та міської влади, представники церкви, культурні діячі, ветерани ОНМЦ та громада. Розпочалось дійство з представлення колективу обласного науково-методичного центру культури. Гостям заходу було показано відео-презентацію про історію закладу.
  Ведучі імпрези зачитали вітальні слова віце-прем`єр міністра України міністра культури України В`ячеслава Кириленка, який дякував колективу за сумлінну працю та бажав нових звершень та здобутків. Представників колективу нагородили почесними грамотами та подяками Міністерства культури України, обласної державної адміністрації, обласної ради, управління культури облдержадміністрації. 
 Єпископ Володимир-Волинський Матфей, вікарій Волинської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату за дорученням Митрополита Луцького і Волинського Михаїла вручив колективу Орден Святого Миколи Чудотворця. 
 Щирі вітання привезли до Луцька колеги-сусіди – директори Рівненського обласного Центру народної творчості Феодосій Васечко та Львівського державного обласного центру народної творчості і культурно-освітньої роботи Роман Береза.
  Окрім офіційних вітань ювілярів та гостей заходу тішили виступи народних аматорських колективів області, зокрема вітання прозвучали у виконанні народного аматорського фольклорного колективу «Криниця» з БК с. Видерта Камінь Каширського району. Також протягом заходу у фойє лялькового театру діяла виставка здобутків працівників Обласного науково-методичного центру культури. 
 Гостям було представлено друковані методичні матеріали, авторські книги працівників установи, пам`ятні фото й сувеніри та настінний календар про історію закладу-ювіляра.





























 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"